Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: با مصوبه جدید هیات دولت به باشگاه‌های بدون بیمه نیز وام اعطا می‌شود.

فرزاد فتاحی در گفت‌وگو با ایسنا درباره تکلیف اعطای وام به باشگاه‌های بدون لیست بیمه اظهار کرد: ۹۰ درصد باشگاه‌های کشور در چنین شرایطی است. خوشبختانه با پیگیری‌های وزیر ورزش، در هیات دولت مصوب شد این تسهیلات به باشگاه‌های فاقد بیمه تامین اجتماعی نیز اعطا شود که مصوبه آن به تازگی به ما ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه برای هر نفر مشمول بیمه مبلغ ۱۶ میلیون پرداخت می‌شود، باشگاه‌ها نیز مبالغ مختلفی دریافت کرده‌اند. مثلا در مشهد یکی از باشگاه‌ها ۶ میلیارد تومان دریافت کرده و باشگاهی هم بوده که تنها ۱۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده است. مقدمات اعطای وام به باشگاه‌های بدون بیمه نیز از هفته آینده آغاز می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص پرداخت تسهیلات به مربیان بیان کرد: نخست اینکه باشگاه‌ها می‌توانند با همین تسهیلات به مربیان خود حقوق پرداخت کنند اما در قدم دوم اسامی مربیان را هم برای دریافت تسهیلات ارائه کرده‌ایم. باشگاه‌ها برای اخذ یا تمدید مجوز، تعداد و اسامی مربیان را اعلام می‌کنند و لیست مربیان را داریم.

فتاحی در خصوص اینکه از مربیان حق‌الزحمه‌ای اطلاعات دقیقی موجود نیست، اظهار کرد: یکی از ایرادات ما در باشگاه‌داری همین است که مربیان یا کارکنان آن به طور کامل ثبت و بیمه نمی‌شوند. کرونا باعث شد در این زمینه تلنگری به این وضعیت وارد شود.

وی درباره افزایش اجاره‌بهای زمین‌های ورزشی تحت مالکیت اداره کل ورزش و جوانان استان بیان کرد: طبق تصمیم کمیته نرخ‌گذاری ۱۵ درصد افزایش نرخ اجاره خواهیم ‌داشت اما در عمل فکر نمی‌کنم این نرخ‌گذاری به طور کامل انجام شود چون باشگاه‌ها هنوز توان مناسبی ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: سال گذشته چهار هزار مددجوی بهزیستی این استان با دریافت تسهیلات بانکی مشغول به فعالیت اقتصادی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید کمال صدیقی امروز –سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی معلولان و طرح خدمات جهادی تیران و کرون اظهارکرد: خودکفایی و کاهش وابستگی مددجویان سازمان بهزیستی جز اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته که با توانمندسازی و ارائه تسهیلات انجام می‌شود.

وی افزود: سال گذشته بالغ بر چهار هزار نفر از مددجویان بهزیستی استان اصفهان با دریافت تسهیلات بانکی فرصت اشتغال برای خود فراهم کرده‌اند و زمینه خودکفایی آنان فراهم شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه و بازپرداخت بلند مدت پرداخت شده، ادامه داد: سقف تسهیلات سه میلیارد ریال بوده که به طرح‌های تولیدی مولد اختصاص پیدا می‌کند.

صدیقی با اشاره به اینکه بخشی از کارفرمایان با دریافت این تسهیلات فرصت اشتغال برای مددجویان ایجاد می‌کنند، خاطرنشان‌کرد: کارفرما ملزم به پرداخت حقوق و بیمه نیرو بوده و دولت هم برای حمایت از چنین سرمایه گذارانی علاوه بر تخصیص تسهیلات متناسب با نیروی بکار گرفته شده، بسته‌های تشویقی نیز اختصاص می‌دهد.

وی اضافه کرد: مددجویان به شرط داشتن پروانه اشتغالی و یا مدرک فنی حرفه‌ای برای ایجاد اشتغال قادر به دریافت تسهیلات هستند که سازمان بهزیستی در تعامل با نهادهای حرفه‌ای آموزی شرایط فراگیری مهارت را برای مددجویان تسهیل کرده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان یادآورشد: دستگاه‌های دولتی نیز در آزمون‌های استخدامی نیز به معلولان فرصت داده‌اند که این موضوع نیز از دغدغه‌های سازمان بهزیستی و مطالبه جامعه معلولان بوده و دولت بر اساس قانون باید سه درصد از سهمیه استخدام‌های دستگاه‌های اداری را به این افراد اختصاص بدهد.

صدیقی به طرح‌های جهادی بهزیستی در تعامل با دیگر نهادهای خدماتی و مردمی اشاره کرد و گفت: اعزام این گروه‌ها به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان اصفهان باعث ارائه خدمات مورد نیاز و محرومیت زدایی شده است.

وی ارائه خدمات روانشناسی، حمایتی، توانبخشی، معاینه سرپایی، آموزشی و فرهنگی از جمله فعالیت‌هایی گروه‌های جهادی اعلام کرد و اذعان داشت: خدمات تکمیلی در صورت امکان نیز به مراجعین در مراکز تحت پوشش بهزیستی ارائه می‌شود.

کد خبر 751571

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • ثبت نام وام سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال + جزئیات و لینک سایت https://1649.ir
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی